Τον κατήγγειλαν για βιασμό στην Κω και αυτός προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Newsroom
Τον κατήγγειλαν για βιασμό στην Κω και αυτός προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί
Ο αλβανικής καταγωγής άντρας, ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση και να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κερνούσε καφέ ή τέλος πάντων θα τους έδινε ότι του ζητούσαν.

Ανήκουστα πράγματα στην Κω, με έναν 25χρονο άντρα αλβανικής καταγωγής να καταγγέλεται για βιασμό, ωστόσο να παραπέμπεται για δωροδοκία, καθώς πρότεινε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο και να μην τον συλλάβουν με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Όπως γράφει η «Ροδιακή», μία 17χρονη Γερμανίδα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε για βιασμό τον 25χρονο. Η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατέληξαν σε παραλία του νησιού.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι έγινε ότι έγινε με την συγκατάθεση της κοπέλας.

Στη συνέχεια, ο αλβανικής καταγωγής άντρας, ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση και να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κερνούσε καφέ ή τέλος πάντων θα τους έδινε ότι του ζητούσαν.

Αυτό συνιστά δωροδοκία και είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 25χρονου όχι μόνο για το βιασμό αλλά και για δωροδοκία!