«Πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό στα Εξάρχεια

Newsroom
«Πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό στα Εξάρχεια
Για τον ΣΥΡΙΖΑ η κατασκευή του Μετρό στα Εξάρχεια είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς, αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Οπισθοδρομικές αντιλήψεις καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της κατασκευής σταθμού του μετρό στα Εξάρχεια. «Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «οπισθοδρομικές αντιλήψεις».

Τονίζει ότι ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση «και μάλιστα σαφή», δια του βουλευτή Χριστόφορου Βερναρδάκη, στην οποία κάνει λόγο για καταστροφή μας ιστορικής γειτονιάς με πρόσχημα την κατασκευή του μετρό. «Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α΄ Αθήνας Χρ.Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι "με πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρέφεται μια ιστορική γειτονιά"».

Και καταλήγει: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου».