Γεωργιάδης: «Στα Εξάρχεια κατέβηκαν κάτι ακροαριστεροί και φώναζαν για το μετρό, πλάκα έχει» (vid)

Newsroom
Γεωργιάδης: «Στα Εξάρχεια κατέβηκαν κάτι ακροαριστεροί και φώναζαν για το μετρό, πλάκα έχει» (vid)
Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία των κατοίκων των Εξαρχείων για την κατασκευή σταθμού μετρό στην περιοχή.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα έργα για την κατασκευή μετρό στα Εξάρχεια, με τους κατοίκους της περιοχής να προχωρούν σε κινήσεις διαμαρτυρίας. Μάλιστα, χθες (9/8) δεν έλειψαν και τα επεισόδια με την αστυνομία.

Σχολιάζοντας αυτό το θέμα στην εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» του ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Χθες ξεκίνησε η κατασκευή των έργων του μετρό στα Εξάρχεια και κάνανε διαμαρτυρία επειδή λένε ότι δεν θέλουν σταθμό. Θα τρελαθώ...».

Και συνέχισε: «Όλος ο πλανήτης ζητάει να έχει μετρό στη γειτονιά του και στα Εξάρχεια κατέβηκαν κάτι ακροαριστεροί και φώναζαν «δεν θέλουμε μετρό στα Εξάρχεια», γιατί λέει θα πειράξουμε την μνήμη των Εξαρχειωτών. Έχει πλάκα... Βάλτε λίγο την πορεία στα Εξάρχεια να καταλάβει ο κόσμος την πολιτική μας σύγκρουση, οι δύο κόσμοι που συγκρούονται».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε τους τόνους προσθέτοντας: «Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, της προόδου, της Ευρώπης, της Ελλάδας με τα μεγάλα έργα, με τις επενδύσεις, με τον τουρισμό, με την Ελλάδα που προχωράει και ο κόσμος της μιζέριας, των... μην πω τώρα τη βαριά λέξη που φωνάζουν ότι δεν θέλουν μετρό. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Η οπισθοδρόμηση, το χάλια!».