Το παρκούρ δεν πήγε και τόσο καλά: Έπεσε από γέφυρα 6 μέτρων στο Λονδίνο (vid)

Newsroom
Το παρκούρ δεν πήγε και τόσο καλά: Έπεσε από γέφυρα 6 μέτρων στο Λονδίνο (vid)
Ένας 28χρονος παρκιουρίστας προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ένα άλμα και αποκόμισε ένα διάστρεμμα στον καρπό.

Μια άτυχη στιγμή είχε ένας δημοφιλής Πορτογάλος παρκιουρίστας στην Αγγλία στην προσπάθειά του να πηδήξει από τον έναν τοίχο στον άλλο. Ο Μάρσιο Φιλίπε επιχείρησε ένα άλμα σε μια γέφυρα του Λονδίνου αλλά κατά την προσγείωση το πόδι του γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος έξι μέτρων.

Ο 28χρονος παρκιουρίστας παρά την πτώση του από τέτοιο ύψος, την γλίτωσε με ένα διάστρεμμα στον καρπό, με τον φίλο του να βιντεοσκοπεί την προσπάθειά του και ενώ στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και παρακολουθούσε.

«Λατρεύω το παρκούρ και προπονούμαι εδώ και 11 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου είναι από τα λίγα αθλήματα που συνδυάζουν την διασκέδαση, την φυσική κατάσταση και την νοοτροπία. Θέλω να συνεχίσω προς τη σωστή κατεύθυνση το άθλημα», είπε ο Φιλίπε.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο Facebook, ο Φιλίπε που διδάσκει το άθλημα στην Πορτογαλία, είπε: «Ο αριστερός αστράγαλος πονούσε από προηγούμενες τις προσπάθειες και έτσι σε αυτήν την προσπάθεια προσγείωσης, ο αστράγαλος απλώς με εγκατέλειψε και το πόδι μου γλίστρησε. Κατάφερα να σώσω τον εαυτό μου αρκετά καλά στον αέρα και βγήκα μόνο με έναν μελανιασμένο καρπό».

Ο προπονητής του παρκούρ καταγράφει όλα τα άλματα και τα συναρπαστικά ακροβατικά του στη σελίδα του στο Instagram, η οποία έχει σχεδόν 100.000 ακόλουθους. Στη σελίδα του φαίνεται να κάνει άλματα από κτίριο σε κτίριο στη Σαντορίνη, να τρέχει πάνω από στενές γέφυρες στο Πόρτο και ακόμη και να πηδάει από κτήρια στο Πόρτσμουθ.