Ισπανία: Επιχείρησε να πνίξει τη σύντροφό του σε συντριβάνι και την έσωσαν περαστικοί (vid)

Newsroom
Ισπανία: Επιχείρησε να πνίξει τη σύντροφό του σε συντριβάνι και την έσωσαν περαστικοί (vid)
Οι περαστικοί κατάφεραν να σώσουν την γυναίκα από τον βάναυσο σύντροφό της.

Χάρη στην παρέμβαση των περαστικών κατάφερε να σωθεί μια γυναίκα στην Ισπανία, η οποία κινδύνευσε από τον σύντροφό της με πνιγμό. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε συντριβάνι ενός πάρκου στη Βαλένθια.

Ο 52χρονος άνδρας δροσιζόταν στο συντριβάνι με την σύντροφό του όταν ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους τραβήξει φωτογραφία. Ωστόσο, τους άρπαξε το κινητό και τράπηκε σε φυγή.

Τότε ο άνδρας που θεώρησε ότι η σύντροφός του ήταν μπλεγμένη στην κλοπή, την άρπαξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει στο συντριβάνι, όπως φαίνεται και από τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει.

Εκείνη τη στιγμή κάποιος από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο φώναξε: «Θα την σκοτώσει!». Οι περαστικοί τον εκλιπαρούσαν να την αφήσει μέχρι που ένας άντρας πήδηξε μέσα στο νερό και τον έπιασε από τον λαιμό. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ένας δεύτερος άνδρας, ο οποίος άρχισε να τον χτυπάει προκειμένου να αφήσει τη γυναίκα.

Τελικά κατάφεραν να απελευθερώσουν τη γυναίκα από τα χέρια του 52χρονου και να την απομακρύνουν. Λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.