Tουρίστες σπάνε το κεφάλι τους για να καταλάβουν πως μια τρύπα στον τοίχο είναι στα κορυφαία αξιοθέατα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Newsroom
Tουρίστες σπάνε το κεφάλι τους για να καταλάβουν πως μια τρύπα στον τοίχο είναι στα κορυφαία αξιοθέατα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τον Πύργο του Λονδίνου, το Τείχος του Αδριανού, το Στόουνχεντζ και τώρα… μια τρύπα σε έναν τοίχο του Ντέρμπισαϊρ.

Η αλήθεια είναι πως η Αγγλία είναι γεμάτη τουριστικά αξιοθέατα και ιστορικά ορόσημα, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν τον Πύργο του Λονδίνου, το Τείχος του Αδριανού, το Στόουνχεντζ και τώρα το… «αληθινό θαύμα του κόσμου»: Μια τρύπα σε έναν τοίχο του Ντέρμπισαϊρ. Σοβαρολογούμε… Μία τρύπα σε ένα τοίχο, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Ηνωμένου Βασιλείου και το κορυφαίο της πόλης.

Ποιο είναι αυτό; Η «τρύπα NatWest». Όπου NatWest ίσον τράπεζα. Στον τοίχο λοιπόν δίπλα σε μια τράπεζα υπάρχει μια τρύπα και αυτή προμοτάρετε ως… αξιοθέατο που πρέπει ένας τουρίστας, που έχει επισκεφθεί την Αγγλία, να πάει να τη δει.

2

Ένας εκπρόσωπος της «NatWest» επιβεβαίωσε ότι η τρύπα ήταν μέρος μιας ανακαίνισης στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και χρηστική για να σταματήσουν οι ύποπτοι να καραδοκούν ενώ οι πολίτες σήκωσαν μετρητά από το (ATM) μηχάνημα ανάληψης μετρητών.

Το τι έχει γίνει στο TripAdvisor από σχόλια δεν λέγεται, καθώς ένας χρήστης είπε πως έκλεισε ήδη εισιτήρια από την Κορέα για να πάει να δει την τρύπα, ενώ ένας άλλος επίσης τρολάρει, γράφοντας «η τρύπα του NatWest πρέπει να είναι η πιο εντυπωσιακή σε δομή που έχω δει ποτέ».

Κάποιος άλλος την βρήκε πιο χρηστική για τα παιδιά, καθώς μπορούν να σκαρφαλώσουν σε αυτή, να παίξουν και να κάνουν πλάκες. Οι κριτικές ξέφυγαν τόσο πολύ που το Tripadvisor αναγκάστηκε να αναστείλει κάποιους χρήστες που έστελναν ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Φυσικά είναι πάμπολλες και οι απορίες ανθρώπων που αναρωτιούνται το αυτονόητο: «Είναι απλώς μια τρύπα στον τοίχο, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τουριστικό αξιοθέατο;».