Δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι παγκόσμιος πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
Συγκλονισμένη είναι κοινωνία της Βραζιλίας αλλά και γενικότερα η διεθνή κοινότητα, από τη δολοφονία του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Ζίου Ζίτσου Λεάντρο Λο. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος βρέθηκε νεκρός, ύστερα από σφαίρα στο κεφάλι που δέχθηκε από αστυνομικό ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.
Ο Λεάντρο Λο βρισκόταν σε μία συναυλία στο Σάο Πάολο, όταν ξαφνικά διαπληκτίστηκε άγρια με έναν άλλον άντρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέγραψαν τα διεθνή media, ο άντρας προσπάθησε να τον προκαλέσει, κάνοντας χειρονομίες με ένα γυάλινο μπουκάλι.
Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον δράστη να είναι ένας στρατιωτικός αστυνομικός. Αν και εκτός υπηρεσίας οπλοφορούσε και σκότωσε τον Λο, που θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Βραζιλιάνους αθλητές Ζίου Ζίτσου όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει 8 παγκόσμια πρωταθλήματα με μαύρη ζώνη από το 2012.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Προσφέρουν 170.000 ευρώ ως αμοιβή για το κυνήγι «εισβολικών» μυδιών: Οι περιοχές των ΗΠΑ που κινδυνεύουν
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Νέα παραγωγή για τα αρχεία Έπσταϊν: Στο φως στοιχεία για τον καταδικασμένο δισεκατομμυριούχο για σεξουαλικά εγκλήματα