Ο φρουρός της Βασίλισσας Ελισάβετ τρόμαξε τουρίστρια φωνάζοντας σαν μανιακός: «Μην αγγίζεις το άλογο» (vid)

Newsroom
Ο φρουρός της Βασίλισσας Ελισάβετ τρόμαξε τουρίστρια φωνάζοντας σαν μανιακός: «Μην αγγίζεις το άλογο» (vid)
Δεν θα ξαναεπιστρέψει στο Λονδίνο, μια τουρίστρια που πήρε μεγάλη τρομάρα όταν ο φρουρός της Βασίλισσας Ελισάβετ της έβαλε τις φωνές.

Ένα από τα αξιοθέατα για τους επισκέπτες-τουρίστες στο Λονδίνο, αναμφισβήτητα είναι οι έφιπποι φρουροί της Βασίλισσας έξω από τα παλάτια και πολύς κόσμος αρέσκεται να φωτογραφίζεται δίπλα τους.

Αυτό είπε να κάνει μία τουρίστρια, ωστόσο όχι μόνο το βίντεο έγινε viral έχοντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, αλλά πήρε μια τρομάρα που δύσκολα θα ξεχάσει, με αποτέλεσμα να πει η ίδια πως «δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο Λονδίνο μετά από αυτό το περιστατικό».

Όταν λοιπόν πόζαρε δίπλα στο άλογο, με τον φρουρό της Βασίλισσας να στέκεται πάνω του ακίνητος, τότε άγγιξε το άλογο και τα χαλινάρια του, με αποτέλεσμα να «εκραγεί» ο φρουρός και να τις βάλεις τις φωνές.

@wondersoflondon Tourist's shock as member of Queen's guard yells at her 😱 #queensguard #reins #yelling #london #fyp ♬ Afraid To Feel - LF SYSTEM

«Κάνε πίσω από τον φρουρό της Βασίλισσας, μην αγγίζεις τα χαλινάρια», της φώναξε, με τη γυναίκα να απομακρύνεται τρομαγμένη μέτρα μακριά.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στο TikTok. Κάποιοι ένιωσαν ότι η αντίδραση του φρουρού ήταν υπερβολική, με έναν χρήστη να τον χαρακτηρίζει «θυμωμένο ανθρωπάκι».

Ένας άλλος διερωτήθηκε «είναι νέα τάση να σου φωνάζει η φρουρά της Βασίλισσας;», ωστόσο η πλειονότητα του κόσμου θεώρησε ότι η αντίδραση του φρουρού ήταν απολύτως δικαιολογημένη κάνοντας απλά τη δουλειά του.