Πύργος: Αλλαγή σελίδας για τον Θύμιο, βελτιώνεται η υγεία του (vid)

Newsroom
 Πύργος: Αλλαγή σελίδας για τον Θύμιο, βελτιώνεται η υγεία του (vid)
Αισιόδοξα μηνύματα για τον Θύμιο από τον Πύργο, ο οποίος είχε πέσει θύμα bullying.

Το πιο ευαίσθητο πρόσωπό της έδειξε η τοπική κοινωνία στον 39χρονο Θύμιο από τον Πύργο, ο οποίος είχε πέσει θύμα bullying από γείτονές του. Τον κοροϊδευαν για την εμφάνιση του, πετούσαν βεγγαλικά στο σπίτι του, του μιλούσαν άσχημα.

Η ζωή όφειλε να χαμογελάσει στον 39χρονο από τον Πύργο μετά την περιπέτεια που έζησε. Για χρόνια προσπαθούσε με χειρουργική μάσκα να κρύψει τα σημάδια που απέκτησε έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο.

Ο 39χρονος με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του. Μάλιστα κάποιες εξετάσεις του έχουν σταλεί και στο εξωτερικό.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες και θα χρειαστούν έως και τρία χρόνια αποκατάστασής.

«Οργανώνονται διαδοχικές επεμβάσεις από νοσηλευτικά ιδρύματα εμείς παρέχουμε όλο το διαγνωστικό αντικείμενο. Θα γίνουν όλες οι γναθοχειρουργικές επεμβάσεις ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση».

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, που έχει αναλάβει και το συντονισμό των ενεργειών, θα είναι στο πλευρό του Θύμιου όπως και το Mediterraneo Hospital, που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί.