Με μαρτυρικό τρόπο σκότωσε τη Νικολέτα στο Περιστέρι ο Πακιστανός: «Της έκλεισε μύτη και στόμα με πανί»

Newsroom
Με μαρτυρικό τρόπο σκότωσε τη Νικολέτα στο Περιστέρι ο Πακιστανός: «Της έκλεισε μύτη και στόμα με πανί»
Ο Πακιστανός με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση του Γιώργου Ντιλέρνια για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, από τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει τη Νικολέτα του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Όπως αναφέρουν ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές. Όπως τονίζει ο δικηγόρος, ο Πακιστανός δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του και κρύβεται προφανώς κάπου στα βόρεια προάστια.