«Εβλεπαν 30-40 άτομα να παλεύω με τους ληστές και κανείς δεν ήρθε»: Συγκλονιστική μαρτυρία του 63χρονου στη Βέροια (vid)

Newsroom
«Εβλεπαν 30-40 άτομα να παλεύω με τους ληστές και κανείς δεν ήρθε»: Συγκλονιστική μαρτυρία του 63χρονου στη Βέροια (vid)
Το σκηνικό ληστείας το έβλεπαν εκείνη τη στιγμή 30 με 40 άτομα, εν τούτοις, κανείς δεν πήγε να τον βοηθήσει: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Βέροιας, η ληστεία στη μέση του δρόμου, ενός 63χρονου από δύο κακοποιούς με full face. Έδωσε μάχη ο 63χρονος, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν τη τσάντα με περιεχόμενο 19.000 ευρώ, πριν μπει στην τράπεζα.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο 63χρονος είπε στην κάμερα του verianet.gr, ότι παρά το γεγονός πώς το σκηνικό ληστείας το έβλεπαν εκείνη τη στιγμή 30 με 40 άτομα, εν τούτοις, κανείς δεν πήγε να τον βοηθήσει: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως συμπλήρωσε: Αρχικά του επιτέθηκε ο ένας, που τον γρονθοκόπησε με σκοπό να του κλέψει την τσάντα με τα χρήματα και όταν δεν τα κατάφερε βγήκε από το αυτοκίνητο και ο δεύτερος κακοποιός.

Ο 63χρονος αντιστάθηκε σθεναρά και έφτασαν στο σημείο να τον σύρουν για αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μαζί με τα χρήματα. Όλο αυτό το σκηνικό έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης και μάλιστα υπό τα βλέμματα πολλών, ωστόσο ουδείς έσπευσε να βοηθήσει τον 63χρονο.