Κέρδισε 9,7 εκατ. λίρες στο Λόττο και μέσα σε 8 χρόνια τα έχασε όλα (vid)

Newsroom
Κέρδισε 9,7 εκατ. λίρες στο Λόττο και μέσα σε 8 χρόνια τα έχασε όλα (vid)
Ένας Άγγλος κατάφερε να χάσει το υπέρογκο ποσό που κέρδισε στο Λόττο σε λιγότερα από δέκα χρόνια.

Το ποσό των 9,7 εκατομμυρίων λιρών που κέρδισε ένας άντρας στην Αγγλία στο Λόττο έκανε... φτερά μέσα σε μια οκταετία. Ο ίδιος εξήγησε πως κατάφερε να ξοδέψει τόσα χρήματα σε τόσο λίγο χρόνο.

Ο Μάικλ Κάρολ κατάφερε με ένα δελτίο που του κόστισε μια λίρα να κερδίσει το παραπάνω υπέρογκο ποσό τον Νοέμβριο του 2002. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε. Ωστόσο, παρόλο που θα περίμενε κανείς, τα χρήματά αυτά να του κρατήσουν μια ζωή, κατόρθωσε να τα ξοδέψει όλα και να χρεοκοπήσει σε μόλις λίγα χρόνια.

Ήταν μόλις 19 ετών όταν ο Μάικλ κέρδισε το δελτίο και τότε δεν είχε καν τραπεζικό λογαριασμό για να τα καταθέσει τα χρήματά. Έχοντας τόσα μετρητά, έγινε όπως ήταν φυσικό και επόμενο στόχος ανθρώπων από το περιβάλλον του που ήθελαν ένα μέρος από τα κερδισμένα χρήματα. Και μάλιστα, ήταν πρόθυμοι να τα αποκτήσουν ακόμα και δια της βίας.

Το 2006 είπε στην Independent ότι μια μέρα ξύπνησε στο σπίτι του και διαπίστωσε ότι τα πέντε σκυλιά του ήταν νεκρά, ενώ εκβιαστές απειλούσαν την οικογένειά του. Πολύ συχνά, άνδρες με κυνηγετικά όπλα έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το σπίτι του.

Ο Μάικλ από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν πήρε τα χρήματα, ήταν να δώσει ένα εκατομμύριο λίρες στη μητέρα του, τη θεία του και την αδελφή του. Δημιούργησε ένα επενδυτικό ομόλογο 3,9 εκατομμυρίων λιρών, ενώ επένδυσε επίσης ένα εκατομμύριο στη Ρέιντζερς, την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης, επένδυσε 150.000 λίρες σε χρυσό.

Μεταξύ των αγορών του με τα κέρδη του στο Λόττο ήταν μια έπαυλη αξίας 325.000 λιρών, ξόδεψε μισό εκατομμύριο λίρες στις διακοπές και αγόρασε έναν στόλο νέων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Range Rover, δύο BMW M3, μια BMW Z4 και τρία Mitsubishi Evos.

Αποκάλυψε επίσης, ότι ξόδευε 2.000 λίρες την ημέρα μόνο για κοκαΐνη, ενώ ξόδευε περίπου 1.000 λίρες την ημέρα σε ιερόδουλες. Μέχρι το 2010 τα έξοδά του είχαν ξεπεράσει τα κέρδη του από το Λόττο και έκανε ξανά αίτηση για την παλιά του δουλειά. Από τη μέρα που χρεοκόπησε, βρήκε νέα δουλειά στη Σκωτία ως ανθρακωρύχος.

@gamblingguard good grief 🤦‍♂️🤷🏼‍♂️ #money #gambling ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic