Ακόμα και η Isabelle Fuhrman φρίκαρε βλέποντας τον εαυτό της στο θρίλερ «Orphan: First Kill» (vid)

Newsroom
Ακόμα και η Isabelle Fuhrman φρίκαρε βλέποντας τον εαυτό της στο θρίλερ «Orphan: First Kill» (vid)
Η Isabelle Fuhrman παραδέχθηκε πως παραδέχθηκε πως δεν ένιωσε και τόσο καλά, βλέποντας τον εαυτό της στη νέα του «Orphan».

Όσοι έχουν δει το «Orphan» που κυκλοφόρησε το 2009, δεδομένα θα ξεχώρισε το ταλέντο της Isabelle Furhman που είχε κλέψει την παράσταση στο ρόλο της Esther, του μικρού δηλαδή κοριτσιού που είχε υιοθετήσει μία ανυποψίαστη οικογένεια.

Στα τέλη του χρόνου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το prequel της που θα έχει τίτλο «Orphan: First Kill» και ουσιαστικά θα καταπιάνεται με το τί είχε προηγηθεί, καταγράφοντας την ζωή μικρής πριν μπει στο ορφανοτροφείο.

Οι περισσότεροι θα νόμιζαν οτι θα υπήρχε πρόβλημα με τον ρόλο αυτό, καθώς έχουν μεσολαβήσει 13 χρόνια από τότε και είναι κάπως δύσκολο η Isabelle Fuhrman να παίξει τον ρόλο αυτό. Η 25χρονη ηθοποιός όμως, με την βοήθεια της τεχνολογίας και του μακιγιάζ τα κατάφερε και οι λάτρεις των θρίλερ περιμένουν πως και πως για να δουν το αποτέλεσμα στην μεγάλη οθόνη.

Η βέβαια το έχει δει, εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά όπως λέει και η ίδια, δεν ένιωσε και τόσο άνετα. Για την ακρίβεια, όπως είχε πει σε συνέντευξή της τον περασμένο Δεκέμβριο φρίκαρε και ένιωσε πολύ άβολα.

«Θα τρομάξετε. Τραβήξαμε την ταινία πέρυσι και την είδα πριν από ένα μήνα (σ.σ δηλαδή τον περασμένο Νοέμβριο). Ένιωθα πολύ άβολα όταν την έβλεπα. Τηλεφώνησα στον Γκάρι και του είπα "δεν ξέρω ποιος θα τρομάξει περισσότερο. Αυτοί που είδαν την πρώτη ταινία όταν ήμουν παιδί ή αυτοί που θα δουν τη νέα. Ποια θα είναι η πιο ανατριχιαστική εκδοχή;".

Είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα το δει και θα βιώσει το επίπεδο φρίκης και δυσφοράς, όπως όταν το έβλεπα εγώ», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το τρέιλερ για να καταλάβετε...