Στη... σέντρα ο νταής των ΜΑΤ από συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: «Έχει θέματα, να δούμε τα προβλήματά του» (vid)

Newsroom
Στη... σέντρα ο νταής των ΜΑΤ από συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: «Έχει θέματα, να δούμε τα προβλήματά του» (vid)
Η απάντηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργου Καλλιακμάνη για τον άνδρα των ΜΑΤ που χτύπησε συλληφθέντα.

Καυστικός ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου για τον άνδρα των ΜΑΤ που χτύπησε συλληφθέντα την ώρα που δεν αποτελούσε καμία απειλή, καθώς ήταν δεμένος πισθάγκωνα.

Ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού καταδίκασε στο περιστατικό που καταγράφηκε, μίλησε για τον συγκεκριμένο περιστατικό, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από τη στιγμή που είναι δεμένος για να πάει εκεί ο κύριος εκεί και να τον χτυπήσει στο πρόσωπο. Οι άλλοι συνάδελφοί μου κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει. Μετά την μπουνιά που δέχθηκε ένας άλλος συνάδελφος τον πλησιάζει για να δει τι γίνεται. Δεν αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα την πλειοψηφία των Ελλήνων αστυνομικών που κάνουν καλά την δουλειά τους. Αυτός δεν είναι τρόπος. Αυτός ο άνθρωπος έχει θέματα. Δεν μπορεί να είναι σε τέτοια υπηρεσία. Ίσως να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Θα πρέπει να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία. Πρέπει να δούμε τι προβλήματα έχει. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.