Ανακοίνωση πολεμικού μουσείου για άτακτους επισκέπτες: «Σταματήστε να το... κάνετε, αναβαθμίσαμε τις κάμερες»

Newsroom
Ανακοίνωση πολεμικού μουσείου για άτακτους επισκέπτες: «Σταματήστε να το... κάνετε, αναβαθμίσαμε τις κάμερες»
Το πολωνικό μουσείο «The Fort Gerharda» αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, προκειμένου οι άτακτοι επισκέπτες να σταματήσουν να ερωτοτροπούν στους χώρους του.

Το τι κάνει ο κάθε ένας στο... κρεβάτι και πως τη βρίσκει, είναι προσωπικό του θέμα. Ωστόσο, όταν είναι σε εξωτερικό χώρο πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν ιστορικό χώρο, όπως είναι το πολεμικό μουσείο «The Fort Gerharda» στην Πολωνία.

Εκεί, μάλλον η κατάσταση είχε ξεφύγει τελείως με τους... άτακτους και ασυγκράτητους επισκέπτες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να βγει ανακοίνωση, με την οποία οι υπεύθυνοι του μουσείου τους καλούσαν να σταματήσουν να συνευρίσκονται ερωτικά σε διάφορα σημεία του.

Ο τίτλος της ανάρτησης που έγινε στον λογαριασμό του «The Fort Gerharda» είχε τίτλο «Σεξ στο μουσείο» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επισκέπτες μας, σας ζητούμε ευγενικά, (πως να το γράφουμε τώρα...) να μην κάνετε έρωτα στο μουσείο. Το μουσείο έχει κάμερες εδώ και καιρό. Αν είχαν στόμα να μιλήσουν...

Καταλαβαίνουμε πως τα μοναδικά εκθέματα και οι ένστολοι, σας προκαλούν ανατριχίλες, ενθουσιασμό και έξαψη, αλλά για όνομα του Θεού, ειδικά εσείς που το αίμα σας βράζει, υπάρχουν τόσα άλλα διασκεδαστικά μέρη στην περιοχή.

Αγαπητοί επισκέπτες, σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως τα περισσότερα εκθέματα του μουσείο «γεννήθηκαν» χρόνια πριν, όταν οι εποχές ήταν εντελώς διαφορετικές, συντηρητικές, εγκρατείς και ορθόδοξες. Μην τα ταλαιπωρείται.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως το μουσείο πρόσφατα εξοπλίστηκε με κάμερες καλή ποιότητας και συσκευές εγγραφής. Τα αρχεία ελέγχονται πριν διαγραφούν».