Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πως θα είναι οι τελευταίες selfies πριν το τέλος της Γης (vid)

Newsroom
Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πως θα είναι οι τελευταίες selfies πριν το τέλος της Γης (vid)
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, λίγο πριν την καταστροφή του κόσμου είναι τρομακτικές.

Ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει δημιουργηθεί από πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει πως θα είναι η τελευταία selfie που θα τραβηχθεί πριν την καταστροφή της Γης.

Οι τρομακτικές εικόνες που έχουν προκύψει από το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης δείχνουν πως θα φαίνεται ο κόσμος όταν επέλθει η καταστροφή και θυμίζουν κάτι από εντυπωσιακή υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ.

Οι εικόνες δημιουργήθηκαν από το DALL-E 2, μια συσκευή δημιουργίας εικόνων AI και κοινοποιήθηκαν από έναν λογαριασμό του TikTok που ονομάζεται Robot Overloards. Στον λογαριασμό δημοσιεύονται εικόνες που έχει δημιουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη με βάση τις προτροπές των χρηστών.

Τέσσερις διαφορετικές selfies δημιουργήθηκαν από το AI. Δείχνουν τις εικόνες του προγράμματος, με ανθρώπινα όντα να στέκονται μπροστά σε φλεγόμενα τοπία, με τα πρόσωπά τους να είναι ακρωτηριασμένα και ματωμένα.

Το βίντεο του TikTok με λεζάντα, «Ζητώντας από έναν Ai να δείξει την τελευταία selfie που τραβήχτηκε ποτέ» έχει προβληθεί 12,7 εκατομμύρια φορές, ενώ τα σχόλια έχουν πάρει... φωτιά.

@robotoverloards Asking an Ai to show the last selfie ever taken #creepy#scary#ai#midjourney#dalle2 #foryoupage ♬ It's Just a Burning Memory - The Caretaker