MrBeast, ο YouTuber που κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και σπάει όλα τα ρεκόρ! (vids)

MrBeast, ο YouTuber που κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και σπάει όλα τα ρεκόρ! (vids)
Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του.

Ο MrBeast είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους και πετυχημένους YouTubers.

Ο Jimmy Donaldson (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι ο πέμπτος YouTuber που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα.

Ο ίδιος δήλωσε για το θέμα ενθουσιασμένος, μιας και δημιουργεί περιεχόμενο σε μορφή video από την ηλικία των 11 ετών και ανεβάζει στο YouTube περιεχόμενο από το 2012.

Το ξεκίνημά του έγινε παίζοντας Minecraft και ο αριθμός των θεάσεων τότε δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Το κανάλι του άρχισε να… απογειώνεται το 2018, όταν και άρχισε να καταγράφει στιγμές που χάριζε μεγάλα χρηματικά ποσά σε αγνώστους.

Έκτοτε έχει δοκιμάσει πάρα πολλά extreme πράγματα, όπως πχ. το να μην τρώει για 30 ημέρες φαγητό ή να κολυμπάει δίπλα σε καρχαρίες.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2021 κατάφερε να δημιουργήσει σε ένα τεράστιο σκηνικό όλα τα παιχνίδια της τηλεοπτικής σειράς Squid Game του Netflix, με την πλατφόρμα να τον βοηθάει μάλιστα να δημιουργήσει ένα πανομοιότυπο σετ, προσφέροντάς του διάφορα props.

Ήδη έχει δώσει ραντεβού με τους θεατές του για το πιο ακριβό (σε κόστος παραγωγής) που έχει ανέβει ποτέ στο κανάλι του. Για να το δείτε, θα πρέπει να περιμένετε όμως μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Πηγή εικόνας: YubeBuddy.com