Εκδικήθηκε την πρώην του ρίχνοντας την νταλικά του στον τοίχο του σπιτιού της (vids)

Newsroom
Εκδικήθηκε την πρώην του ρίχνοντας την νταλικά του στον τοίχο του σπιτιού της (vids)
Ένας οδηγός νταλίκας στη Γλασκώβη διέλυσε με την νταλίκα του το σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 33χρονη γυναίκα και τα δύο παιδιά της στην Σκωτία. Σε ένα βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα φαίνεται ο πρώην σύντροφός της που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, να χτυπάει με την νταλίκα του τον τοίχο του σπιτιού της.

Εκείνη την ώρα τα παιδιά της βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ενώ λίγο νωρίτερα την είχε προειδοποιήσει. «Θα παρκάρω το φορτηγό μου στο σαλόνι σου». Στο βίντεο φαίνεται να κάνει όπισθεν και να χτυπάει επίτηδες το μπροστινό μέρος του σπιτιού.

Το περιστατικό αυτό έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 και χθες (27/7) ο 34χρονος οδηγός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών. Είχε άλλες 24 καταδίκες συμπεριλαμβανομένων και αρκετών για απειλητική συμπεριφορά. Η γυναίκα του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει, μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί σε ξενοδοχείο του Εδιμβούργου.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα, απειλές και παρακάλια η 33χρονη δέχθηκε να τον συναντήσει, όχι όμως στο σπίτι όπου βρίσκονταν τα παιδιά της. Έτσι συμφώνησαν να συναντηθούν έξω, σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της. Όταν έφτασε, χτύπησε επανειλημμένες φορές το σπίτι της κάνοντας όπισθεν με την νταλίκα του, προκαλώντας ζημιές 425.000 λιρών.

Τα δύο της παιδιά που ήταν μέσα στο σπίτι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Ο 34χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο και ομολόγησε την ενοχή του.