Μπούκαρε σε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ για να προειδοποιήσει για πόλεμο με εξωγήινους και δράκους

Newsroom
Μπούκαρε σε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ για να προειδοποιήσει για πόλεμο με εξωγήινους και δράκους
Ένας 29χρονος Αμερικανός προσπάθησε να εισβάλλει σε στρατιωτική βάση.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος εισέβαλλε σε μια στρατιωτική βάση, χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο λόγος; Ήθελε να μεταφέρει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες θα ξεσπούσε ένα πόλεμος ανάμεσα σε εξωγήινους και δράκους. Ο 29χρονος με ένα Ford-150 που είχε κλέψει μερικές μέρες πριν, κατευθύνθηκε προς της διαστημική βάση. Όταν έφτασε εκεί ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον είχε συμβουλέψει να πάρει το όχημα.

Ο πρόεδρος όπως είπε του ζήτησε να μεταφέρει στην κυβέρνηση ότι «υπήρχαν εξωγήινοι στις ΗΠΑ που πολεμούσαν με δράκους της Κίνας». Φυσικά συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής.

Corey

Όταν η παραπάνω είδηση πήρε διαστάσεις, στα social media επικράτησε ένας μικρός χαμός. «Εντάξει αλλά ποιος κέρδισε; Σίγουρα τα όπλα των δράκων είναι αρκετά αποτελεσματικά, αλλά και οι εξωγήινοι διαθέτουν ένα μεγάλο από πλευράς τεχνολογίας πλεονέκτημα», έγραψε κάποιος.

«Αυτός ο άντρας παίρνει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε διαστημική βάση για να προειδοποιήσει για εξωγήινους και δράκους και εσείς τον λέτε κακό εδώ μέσα;», σχολίασε κάποιος άλλος.