Φρίκαρε αεροσυνοδός όταν βρήκε κομμένο κεφάλι φιδιού στο γεύμα του αεροπλάνου (vid)

Newsroom
Φρίκαρε αεροσυνοδός όταν βρήκε κομμένο κεφάλι φιδιού στο γεύμα του αεροπλάνου (vid)
Μια αεροσυνοδός σε πτήση από την Άγκυρα στο Ντίσελντορφ βρήκε μέσα σε πιάτο ένα κεφάλι φιδιού.

Σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη έμεινε μια αεροσυνοδός όταν εντόπισε σε γεύμα της αεροπορικής εταιρείας ένα κομμένο κεφάλι φιδιού. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της SunExpress από την Άγκυρα της Τουρκίας με προορισμό το Ντίλσεντορφ της Γερμανίας στις 21 Ιουλίου.

Η αεροσυνοδός φέρεται να έκανε ένα διάλειμμα για να φάει το γεύμα της. Ωστόσο, λίγο αργότερα ανακάλυψε μέσα στο πιάτο της το κεφάλι του φιδιού, ανάμεσα στα άλλα φαγητά.

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δίσκος με το γεύμα δείχνει πως το κεφάλι του φιδιού ήταν μερικώς καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα λαχανικά. Αλλά καθώς η κάμερα πλησίαζε πιο κοντά, γρήγορα έγινε σαφές τι υπήρχε μέσα.

Εκπρόσωπος της SunExpress δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ: «Είναι κορυφαία μας προτεραιότητα οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους επισκέπτες μας στο αεροσκάφος να είναι της υψηλότερης ποιότητας και επίσης, τόσο οι επισκέπτες όσο και οι υπάλληλοί μας να έχουν μια άνετη και ασφαλή εμπειρία πτήσης. Οι ισχυρισμοί και τα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με την υπηρεσία φαγητού κατά την πτήση είναι απολύτως απαράδεκτα».

Η Sancak Inflight Services, η εταιρεία που παράγει τα γεύματα της πτήσης, αρνήθηκε ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στην κουζίνα της, καθώς τηρεί «αυστηρά πρωτόκολλα».

Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι το κομμένο κεφάλι του φιδιού θα μπορούσε να είχε προστεθεί μετά την προετοιμασία του γεύματος.