Ο Trannos συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1+ «Super Influencer» (vid)

Newsroom
Ο Trannos συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1+ «Super Influencer» (vid)
Ο Trannos θα είναι ένας από τους 6 influencers που θα συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Super Influencer».

Στο νεανικό κοινό, κυρίως, αλλά όχι μόνο στοχεύει το νέο premium ντοκιμαντέρ reality του Antenna Studios, το οποίο θα προβληθεί από το ΑΝΤ1+ με τίτλο «Super Influencer» και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Dat Lilly

Αυτό θα παρουσιάζει 6 ξεχωριστές προσωπικότητες influencers, από τον κόσμο της μόδας, της trap, της τέχνης, του prank και των media, μεταξύ των οποίων είναι και ο γνωστός τράπερ Trannos που απασχολεί το τελευταίο διάστημα αρκετά την επικαιρότητα.

Trannos

Επίσης, θα συμμετέχουν οι Έλενα Γαλύφα, Άγγελος Κατσιλιανός, Χριστιάννα Οικονόμου, Ηλίας Γκότσης και Dat Lilly που θα αποκαλύπτουν τον δικό τους κόσμο πίσω από τα φίλτρα των social media.

Ηλίας Κότσης

Το ντοκιμαντέρ φωτίζει και περιγράφει πλευρές της ζωής των πρωταγωνιστών δημιουργώντας 6 μοναδικά πορτρέτα.

3

Δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η συστηματική ενασχόληση με τα social media άλλαξε τη ζωή τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίζονται για να προωθήσουν τη δουλειά τους, να προβάλουν την τέχνη τους και τη στάση ζωής τους.

4

Όλοι, όμως, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν πιστοί στη «φιλοσοφία και στην εικόνα» που επικοινωνούν, ώστε να εξακολουθήσουν να εξελίσσονται ως επαγγελματίες, αλλά και ως influencers.

5

Η κάμερα τούς ακολουθεί στην καθημερινότητά τους, σε επαγγελματικές δραστηριότητες και σε στιγμές χαλάρωσης εντός κι εκτός συνόρων, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο ό,τι συμβαίνει, αλλά και τα συναισθήματά τους. Η εικόνα ολοκληρώνεται με τις εξομολογήσεις συγγενών, φίλων και συνεργατών τους.