Παπαδημητρίου για την υπόθεση Ανδρουλάκη: «Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» (vid)

Newsroom
Παπαδημητρίου για την υπόθεση Ανδρουλάκη: «Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» (vid)
Μιλώντας για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αναγνώρισε πως γίνονται παρακολουθήσεις τηλεπικοινωνιών.

Το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει από χθες με την προσπάθεια παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, απασχόλησε μεγάλο μέρος της εκπομπής «Kontra 24» με την Αναστασία Γιάμαλη.

Εκεί καλεσμένος, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, λέγοντας: «Ποιο θα ήταν το ενδιαφέρον να παρακολουθηθεί το τηλέφωνο του κυρίου Ανδρουλάκη», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την δική του εμπειρία: «Στα χρόνια που ήμουν σε σύγκρουση με το κατεστημένο του ΣΥΡΙΖΑ είχα την εντύπωση πως ήμουν σε συνακρόαση, αλλά ότι έλεγα εκεί, το έλεγα και δημοσίως».

Μάλιστα όταν στη συνέχεια επανέλαβε οτι δεν θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς το τηλέφωνό του και του παρουσίασαν το παράδειγμα οτι θα μπορούσαν να μάθουν για τις συμμαχίες που μπορεί να κάνει ενόψει εκλογών, η απάντηση που έδωσε ο βουλευτής της Ν.Δ ήταν η εξής: «Ένας σοβαρός αρχηγός δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, τότε εντάξει».

Προς το τέλος της κουβέντας για το συγκεκριμένο θέμα, αναγνώρισε πως «Κύριοι παρακολουθούνται πολύ και για διάφορους λόγους. Να προσέχετε».

Δείτε το παρακάτω video μετά το 1:00:00