Το Twitter «έκραξε» άγρια τον Σωκράτη Μάλαμα επειδή ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη: «Μας ξενέρωσε όσο δεν πάει»

Newsroom
Το Twitter «έκραξε» άγρια τον Σωκράτη Μάλαμα επειδή ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη: «Μας ξενέρωσε όσο δεν πάει»
Χαμός στα social media μετά την απόφαση του Σωκράτη Μάλαμα να σταματήσει τη συναυλία του εξαιτίας ενός πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Άγριο κράξιμο στα social media «έφαγε» ο Σωκράτης Μάλαμας διότι διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδοποιός σταμάτησε τη συναυλία εκείνη την ώρα και αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή. Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε πολλούς θαυμαστές του και χρήστες του Twitter, οι οποίοι άρχισαν το «κράξιμο», ενώ κάποιοι καλούσαν σε #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.

Η απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα

Προς απάντηση σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω.

Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ».