Τρομακτικό ατύχημα Ρώσου κασκαντέρ: Το όχημα άρπαξε φωτιά και μέσα βρισκόταν ο 8χρονος γιος του (vid)

Newsroom
 Τρομακτικό ατύχημα Ρώσου κασκαντέρ: Το όχημα άρπαξε φωτιά και μέσα βρισκόταν ο 8χρονος γιος του (vid)
Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ένας κασκαντέρ, ο οποίος στο επικίνδυνο κόλπο του είχε μαζί και τον γιο του.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το ατύχημα που είχε ένας κασκαντέρ από τη Ρωσία, όταν προσπάθησε με ένα όχημα να κάνει άλμα πάνω από αυτοκίνητα, έχοντας μαζί και τον 8χρονο γιο του.

Το κόλπο του 40χρονου κασκαντέρ δεν πήγε καλά, καθώς το όχημά του φαίνεται ότι δεν είχε όση φορά χρειαζόταν και μετά το άλμα από την ράμπα κατέληξε πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν στη σειρά. Το όχημα άρπαξε αμέσως φωτιά με τους υπεύθυνους της πίστας αλλά και κάποιους θεατές να σπεύδουν να τους απεγκλωβίσουν.

Ο 8χρονος βγήκε χωρίς γρατσουνιά από το φλεγόμενο όχημα, ενώ ο πατέρας του υπέστη εγκαύματα στο χέρι και την πλάτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Ο 40χρονος κασκαντέρ παραδέχθηκε ότι ήταν παρακινδυνευμένο να χρησιμοποιήσει τον γιο του σε ένα τέτοιο κόλπο. «Για μένα ήταν πέρα από την πραγματικότητα να χρησιμοποιήσω ένα παιδί οκτώ ετών, για ένα τόσο επικίνδυνο κόλπο. Δόξα τω Θεώ ανταποκρίθηκαν όλοι γρήγορα. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να βγάλουν τον γιο μου», είπε.

Και πρόσθεσε: «Όταν τον τράβηξαν έξω και του έβγαλαν το κράνος, είδα πως έτρεμε από τον φόβο του. Για καιρό αυτή η εικόνα δεν πρόκειται να φύγει από το μυαλό μου». Ο μικρός πάντως, μετά από αυτό το ατύχημα συνέχισε να παίρνει μέρος και σε άλλα ακροβατικά κόλπα.