Οικονομόπουλος: «Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, ίσως να ήμουν ψυχολόγος» (vid)

Newsroom
Οικονομόπουλος: «Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, ίσως να ήμουν ψυχολόγος» (vid)
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα πιστεύω του, στην θρησκεία και τόνισε πως είναι ευτυχισμένος που είναι χριστιανός ορθόδοξος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην πανδημία και τα lockdown είπε μεταξύ άλλων πως ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστεί, αφού δήλωσε σπιτόγατος πλέον καθώς όπως τόνισε έχει διασκεδάσει πάρα πολύ στην ζωή του.

«Η πλάκα είναι πως πέρασαν δυο χρόνια και δεν καταλάβαμε τίποτα. Κι όμως πέρασαν δυο χρόνια. Δυο χρόνια από τη ζωή μας χαμένα... Σ' αυτό το διάστημα ανακάλυψα πόσο σημαντική είναι η υγεία μας, πάνω απ' όλα. Και πόσες φορές εμείς οι άνθρωποι ξεχνάμε ότι πρέπει να προσέχουμε και τον εαυτό μας. Είναι ένα πράγμα που έγινε αναπάντεχα για όλους μας. Σημασία έχει πως πρέπει τώρα να το ξεπεράσουμε και πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση αν δεν ήταν τραγουδιστής τι θα του άρεσε να κάνει ανέφερε πως «πάντα μου άρεσε η ψυχολογία, να ανακαλύπτω ανθρώπους, να βοηθάω ανθρώπους. Ίσως να έκανα αυτό, να ήμουν ψυχολόγος».

Όταν η κουβέντα έφτασε στο θέμα της πίστης, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας άνθρωπoς που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και έχω ελευθερία λόγου. Μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε "γιατί το λες για να γίνεις αρεστός; Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Είμαι ευτυχισμένος, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος», τόνισε.

«Υπάρχει ένα ταμπού και πολλές φορές λένε "α αυτός είναι που είναι ο καλός χριστιανός;" Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Αυτός είμαι, σ' όποιον αρέσει. Εσύ μπορεί να είσαι κάτι άλλο, με γειά σου με χαρά σου. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό στους άλλους. Μπορείς να λες τα πιστεύω σου. Μέχρι εκεί, δεν είναι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.