Κουίζ: Πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο φλερτ;

Newsroom
Κουίζ: Πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο φλερτ;
Ένα κουίζ που θα φανερώσει τα λάθη σου και θα βάλει τα πράγματα σε τάξη στο «παιχνίδι του έρωτα».

Καλοκαιράκι. Ήλιος, θάλασσα, χαλαρό μουντ και flirty διάθεση. Όπως και να το κάνεις, οι διακοπές αποτελούσαν ανέκαθεν την καλύτερη ευκαιρία για νέες γνωριμίες, για καλοκαιρινούς έρωτες που είτε «έσβηναν» μαζί με την πανσέληνο του Αυγούστου είτε εξελίσσονταν σε μια υπέροχη σχέση.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στο κομμάτι του φλερτ. Στην εποχή της ισότητας, του #metoo, των non-binary ατόμων και όλων των κοινωνικών αλλαγών που κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο κι ασφαλέστερο μέρος για όλους, δεν παίζουν ρόλο οι κλισέ ατάκες και το ψεύτικο στιλ.

axefreshtips

Το καλύτερο dating tip, λοιπόν, που θα μπορούσε να σου δώσει κάποιος θα ήταν να είσαι αληθινός και να μην προσποιείσαι. Αυτό προσπαθούν να μας εξηγήσουν και οι Konilo, Konstantina, Alex Manos και Giannakopoulos με τα #AXEfreshTips στη νέα καμπάνια του AXE.

Να τολμάς και να ρισκάρεις. Κάποιες φορές θα σου βγει σε καλό, κάποιες μπορεί όχι. Ωστόσο, ξέχνα μια και καλή τις cringe τακτικές του παρελθόντος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη αυτοπεποίθηση και σίγουρα ένα καλό αποσμητικό, όπως το νέο AXE σε σπρέι ή roll on, γιατί καλοκαίρι είναι αφού. Αν τώρα πιστεύεις ότι δεν έχεις ανάγκη από καμία συμβουλή και είσαι άσος στο φλερτ, τότε σε προκαλούμε να κάνεις το παρακάτω κουίζ.

Loading...