Ο Ολυμπιακός για τη νίκη-πρόκριση και ο ΠΑΟΚ για την ανατροπή

Newsroom
Ο Ολυμπιακός για τη νίκη-πρόκριση και ο ΠΑΟΚ για την ανατροπή
Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τους αγώνες ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης των Κυπέλλων Ευρώπης.

Οι αγώνες ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης των Κυπέλλων Ευρώπης αρχίζουν σήμερα και ολοκληρώνονται την Πέμπτη. Στο Champions League ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, αύριο (22:00) στο Καραϊσκάκη, για να προκριθεί στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Η πρώτη αναμέτρησή τους στο Ισραήλ τελείωσε ισόπαλη με 1-1.

Στο Conference League ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τη νίκη του με 5-1 στο πρώτο ματς με την Γκόμελ. Η ρεβάνς γίνεται αύριο (21:00), ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς φιλάθλους, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. Την Πέμπτη (20:30) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στη Σόφια από τη Λέφσκι. Για να πάρει την πρόκριση πρέπει να κερδίσει με πάνω από 2 γκολ διαφορά. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η ομάδα που θα προκριθεί και η μέθοδος πρόκρισης

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League και του Conference League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για την Premier League

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η σέντρα στην Premier League γίνεται στις 5 Αυγούστου και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει από τώρα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή της Premier League, τον τερματισμό στις πρώτες δύο, τέσσερις, έξι και δέκα θέσεις, τον υποβιβασμό, την ομάδα που θα τερματίσει την τελευταία θέση, την κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, την κορυφαία ομάδα στα Βορειοδυτικά, την κορυφαία ομάδα στα Μίντιλαντς, την καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα, τον νικητή χωρίς τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται ακόμα για τα μεγάλα αστέρια της Premier League, για τα συνολικά γκολ των Έρλινγκ Χάαλαντ, Ντάργουιν Νούνιες, Ραχίμ Στέρλινγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ρισάρλισον, Ντιόγκο Ζότα και Χάρι Κέιν.