Η πιο ενοχλητική στρουθοκάμηλος διακόπτει διαρκώς τα βίντεο της εκπαιδεύτρίας της και γίνεται viral (vid)

Newsroom
Η πιο ενοχλητική στρουθοκάμηλος διακόπτει διαρκώς τα βίντεο της εκπαιδεύτρίας της και γίνεται viral (vid)
Μια στρουθοκάμηλος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του διαδικτύου.

Η Τέιλορ Μπλέικ είναι μια επιστράτρια φάρμας στη Νότια Φλόριντα των ΗΠΑ, που μοιράζεται συχνά βίντεο στο TikTok της με τους ακόλουθούς της από τις καθημερινές στιγμές με τα ζωάκια.

Ωστόσο ένα από αυτά έχει κλέψει την παράσταση και έχει γίνει viral στα social media. Πρόκειται για μια στρουθοκάμηλο, η οποία έχει το όνομα Εμάνουελ και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον φακό.

Κάθε φορά που η Τέιλορ προσπαθεί να φτιάξει κάποιο βίντεο, ο Εμάνουελ μπαίνει στο πλάνο και παίζει με τον φακό, διακόπτοντας την εκπαιδεύτριά του.

@knucklebumpfarms He knew I meant business when I whipped out his government name 😩🤣 #emmanueltheemu #emmanueldontdoit #emmanuel #emu #animalsagainsteducation ♬ original sound - Knuckle Bump Farms

Η στρουθοκάμηλος έχει γίνει viral, καθώς ο κόσμος βρίσκει πολύ χαριτωμένο τον Εμάνουελ, παρά το γεγονός ότι μπαίνει διαρκώς στα πλάνα, την ώρα που η Τέιλορ προσπαθεί να προβάλλει και τα υπόλοιπα ζωάκια.

Τα βίντεο με τον Εμάνουελ έχουν εκατομμύρια προβολές, ενώ μεταξύ των θαυμαστών του βρίσκονται και αρκετές διασημότητες.

@knucklebumpfarms Animals Against Education episode 3 #animalsagainsteducation #emmanuel #emmanueldontdoit #princessthedeer #farmlife ♬ original sound - Knuckle Bump Farms