Τρομερή κλωτσοπατινάδα στο Magic Kingdom της Disney Florida: Μπουνιές, κλωτσιές και κεφαλοκλειδώματα (vid)

Newsroom
Τρομερή κλωτσοπατινάδα στο Magic Kingdom της Disney Florida: Μπουνιές, κλωτσιές και κεφαλοκλειδώματα (vid)
Όλα ξεκίνησαν για τη θέση στην ουρά.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου «Magic Kingdom» της Disney Florida, καθώς ξέσπασε ένας μαζικός καυγάς, μεταξύ ανθρώπων που περίμεναν σε μια ουρά κοντά στο παιχνίδι του Πίτερ Παν.

Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και κεφαλοκλειδώματα μπορεί να διακρίνει κανείς, από την άγρια μαζική συμπλοκή. Δεν έλειψαν οι τραυματίες, ενώ πολλοί έχασαν τα υποδήματά τους, την τσάντα τους κι άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν μια κοπέλα της οικογένειας που στεκόταν στην ουρά για μια παράσταση στο θέατρο «Mickey's PhilharMagic» έφυγε για να πάρει το τηλέφωνό του από ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Όταν επέστρεψε στην οικογένειά της στην ουρά, οι άνθρωποι πίσω τους αρνήθηκαν να την αφήσουν να περάσει και φέρεται να την έσπρωξαν.

Μετά το τέλος της παράστασης, μέλη της οικογένειας της κοπέλας περίμεναν τους ανθρώπους που την είχαν σπρώξει για να τους κάνουν έντονες παρατηρήσεις. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, όταν βγήκαν, τους ζήτησαν τον λόγο που έσπρωξαν την μικρότερη αδερφή τους και η λεκτική διαμάχη σύντομα μετατράπηκε σε σωματική.

Μετά το όλο περιστατικό, ένας άνδρας νοσηλεύτηκε με σοβαρό τραύμα στο πρόσωπο, ενώ άλλοι μπήκαν για περίθαλψη με ελαφρά κοψίματα και μώλωπες. Πολλοί περαστικοί προσπάθησαν να επέμβουν για να χωρίσουν τις δύο πλευρές, αλλά μάταια.

Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, φαίνονται άνθρωποι να ρίχνουν γροθιές, να φωνάζουν και να κρατάνε τους άλλους με κεφαλοκλείδωμα, ενώ το άτομο που τραβούσε το βίντεο ρώτησε: «Πού είναι η ασφάλεια;».