Αδιανόητη τραγωδία στο Ισραήλ: Άνοιξε καταβόθρα σε γεμάτη κόσμο πισίνα και «ρούφηξε» έναν άντρα (vids)

Newsroom
Αδιανόητη τραγωδία στο Ισραήλ: Άνοιξε καταβόθρα σε γεμάτη κόσμο πισίνα και «ρούφηξε» έναν άντρα (vids)
«Η στάθμη του νερού άρχισε ξαφνικά να υποχωρεί και μια τρύπα άνοιξε, δημιουργώντας μια δίνη που παρέσυρε δύο ανθρώπους μέσα»! Σοκαριστική μαρτυρία από το δυστύχημα στην πισίνα του Ισραήλ.

Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους αυτό που συνέβη σε πισίνα στο Karmei Yosef στο Ισραήλ. Είχαν διοργανώσει ένα πάρτι σε πισίνα, με τον κόσμο (περίπου 50 τον αριθμό) να απολαμβάνει τη δροσιά της και να έχουν αρκετά φουσκωτά μέσα, όταν ξαφνικά δημιουργήθηκε μία «ρουφήχτρα» και ξεκίνησε να τραβάει τα πάντα.

Μετά βίας οι άνθρωποι, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, μπορούν να κρατηθούν, καθώς το ορμητικό νερό τους τραβάει με δύναμη μέσα στην τρύπα που έχει ανοίξει στον πάτο της πισίνας. Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές.

2

Δυστυχώς, ένας άντρας δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και τον «ρούφηξε» μέσα το νερό στην «καταβόθρα». Η πυροσβεστική και οι διασώστες που κλήθηκαν αμέσως στο σημείο, ανέφεραν ότι η όλη επιχείρηση μπορεί να πάρει ώρες, καθώς υπήρχε φόβος να καταρρεύσει όλη η πισίνα. Πρώτα έπρεπε λοιπόν να δημιουργήσουν μία κατασκευή, ώστε να κρατήσει την πισίνα και να τη βοηθήσει να μην καταρρεύσει.

Τελικά, μετά από ώρες, βρέθηκε το άψυχο σώμα του άτυχου άντρα. Ακόμη ένας τραυματίστηκε όμως από την καταβόθρα. Έχει μώλωπες σε όλο του στο σώμα και νοσηλεύτηκε.

Πριν βρεθεί το σώμα του άνδρα, ο Uri Damari από την παραϊατρική ομάδα Magen David Adom (MDA) είπε στην The Jerusalem Post: «Είναι ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό. Όταν έφτασα στη πισίνα είδα ένα λάκκο που είχε ανοίξει στον πάτο της. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο μου είπαν ότι ο λάκκος άνοιξε ξαφνικά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τραβήχτηκε όλο το νερό της πισίνας.

Ένας 34χρονος που βγήκε από το λάκκο σοκαρισμένος υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα και μετά από ιατρική περίθαλψη τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

Ένας μάρτυρας είπε: «Η στάθμη του νερού άρχισε ξαφνικά να υποχωρεί και μια τρύπα άνοιξε, δημιουργώντας μια δίνη που παρέσυρε δύο ανθρώπους μέσα»!

Πραγματικά απίστευτο περιστατικό…