Ο πατέρας της Στεφανίδη απάντησε στον Πατούλη: «Έλα για σέλφι στα καμένα, βάλε χρυσά φίλτρα»

Newsroom
Ο πατέρας της Στεφανίδη απάντησε στον Πατούλη: «Έλα για σέλφι στα καμένα, βάλε χρυσά φίλτρα»
Ο Γιώργος Στεφανίδης απάντησε στην ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Πατούλης με νέα... καρφιά εναντίον του Περιφερειάρχη.

Απάντηση στην... απάντηση του Γιώργου Πατούλη έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, ο οποίος χθες μέσω του Alpha είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

«Ο μέγας περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να απαντήσει γιατί τον έθιξαν οι δηλώσεις μου για το πόσο άχρηστος είναι στην διαχείριση έκτακτων κρίσεων (να μη του θυμίσω τον χειμώνα με τα χιόνια που παραμονές του χιονιά έβγαζε σέλφι πάνω σε μπουλντόζες για να μας υπενθυμίσει πόσο έτοιμος είναι ο μηχανισμός της περιφέρειας με τα γνωστά αποτελέσματα.

Να μην του θυμίσω τις περσινές σέλφι στην φωτιά της Βαρυμπόμπης που καμάρωνε πάλι ότι ο μηχανισμός ήταν εκεί πανέτοιμος και ακόμα καίγεται η Αθήνα
Έρχεται τώρα ο μίστερ σέλφι και με ρωτάει

«Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;»

Πατούλη στο σπίτι μου ήμουν και έσβηνα με φτυάρια και χώμα (έλλειψη νερού και ηλεκτρικού) φωτιές γιατί ο μηχανισμός σου δεν ήταν πουθενά.
Σε προσκαλώ να περάσεις μια βόλτα από την γειτονιά μου για να δεις πως έχουν καεί τα πάντα και ότι σώθηκε, σώθηκε εξαιτίας της τρέλας ορισμένων ιδιοκτητών που δεν υπάκουσαν τις εκκλήσεις της αστυνομίας να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Έλα Πατούλη να βγάλουμε μαζί μια σέλφι στα καμένα και θα σου επιτρέψω να βάλεις οτι λεζάντα θέλεις από κάτω, βάλε αν θέλεις και χρυσά φίλτρα να την κάνεις πιο ωραία».