Η ανάρτηση... έμπνευση για την Ελεύθερη Ώρα και τους Iron Maiden: «Πάτησαν το βρωμοποδάρι τους στα ιερά χώματα» (vid)

Newsroom
Η ανάρτηση... έμπνευση για την Ελεύθερη Ώρα και τους Iron Maiden: «Πάτησαν το βρωμοποδάρι τους στα ιερά χώματα» (vid)
Ένας τύπος έβαλε στο Twitter την ανάρτηση από την οποία ξεκίνησε η θεωρία συνομωσίας για τους Iron Maiden και την φωτιά στην Πεντέλη.

Από το πρωί της Πέμπτης και με εξαίρεση τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το πρωτοσέλιδο που έχει η Ελεύθερη Ώρα.

Αυτό που χρεώνει τους Iron Maiden ως υπεύθυνος για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, η οποία συνέβη τρεις μέρες μετά την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ. Όπως τρεις μέρες μετά από την αντίστοιχη στην Μαλακάσα, είχε ξεσπάσει και αυτή στο Μάτι.

Eύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, η εικόνα με το πρωτοσέλιδο άρχισε να κυκλοφορεί στα social media και να γίνεται ένας μικρός χαμός με το τρολάρισμα που έπεφτε.
Πάρτε μία μικρή γεύση από αυτές...

Ένας τύπος όμως, χθες το μεσημέρι (σ.σ πριν δηλαδή βγει η Ελεύθερη Ώρα), όταν είχε αρχίσει να κυκλοφορεί αυτή η θεωρία συνομωσίας, πόσταρε την ανάρτηση που αποτέλεσε... έμπνευση για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο.

Αυτή λοιπόν ανέφερε: «Σήμερα στο ΟΑΚΑ είναι σε εξέλιξη η συναυλία γνωστού ροκ συγκροτήματος. Την περασμένη φορά που ήρθαν βεβήλωσαν το ιερότερο σύμβολο, τον σταυρό του Χριστού μας. Την επόμενη μέρα ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι. Τη συνέχεια την θυμόμαστε όλοι. Αλήθεια τι περιμένουμε τώρα, αφού τους ξαναφέρανε και τους επιτρέψαμε να πατήσουν το βρωμοποδάρι τους στα ιερά χώματα της Ελλάδας; Ο Θεός μαζί μας».