Πυροσβέστες άφησαν σημείωμα σε σπίτι επειδή έσπασαν την πόρτα για το σώσουν από την φωτιά (vid)

Newsroom
Πυροσβέστες άφησαν σημείωμα σε σπίτι επειδή έσπασαν την πόρτα για το σώσουν από την φωτιά (vid)
Το σημείωμα που άφησαν σε ιδιοκτήτη σπιτιού επειδή του έσπασαν την πόρτα για να το σώσουν από την φωτιά που έτοιμη να το κάψει.

Κάθε καταστροφή κρύβει πολλές ιστορίες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι στενάχωρες. Υπάρχουν όμως και κάποιες προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα, πιο ευχάριστα...

Όπως για παράδειγμα αυτή που παρουσίασε το Open το πρωί της Πέμπτης με έναν κάτοικο στα Μέγαρα...

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε φύγει από το σπίτι του στη Ζάχουλη, μετά το μήνυμα που έλαβε από το 112, αλλά παρακολουθώντας τις εξελίξεις από την τηλεόραση, είδε σε κάποια φάση ένα πλάνο όπου διακρινόταν η φωτιά να έχει φτάσει κοντά στο σπίτι του.

Τότε λοιπόν αποφάσισε να μεταβεί εκεί, όμως μέχρι να το κάνει, ήταν εκεί δύο πυροσβέστες που είχαν σβήσει την φωτιά και ο κίνδυνος είχε απομακρυνθεί.

Για να το κάνουν όμως, χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού, όμως είχαν γράψει στον ιδιοκτήτη ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε: «Συγγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα».

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο Νίκος Λάμψας τους βρήκε μέσα στο σπίτι, τους αγκάλιασε για να τους ευχαριστήσει και τότε του είπαν για το σημείωμα που του είχαν γράψει, καθώς δεν περίμεναν οτι θα τον συναντούσαν.

Ο κ. Λάμψας συμπλήρωσε: «Επειδή αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάτι παραπάνω για όλους, πρέπει εκτός από τα θεσμικά πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη από την πολιτεία για να τους ανταμείψει».