Λιποθύμησε γυναίκα στη φωτιά της Παλλήνης μπροστά στην κάμερα: «Όχι πιο κοντά η κάμερα Τζένη, εσύ να πας να δεις τον άνθρωπο» (vid)

Newsroom
Λιποθύμησε γυναίκα στη φωτιά της Παλλήνης μπροστά στην κάμερα: «Όχι πιο κοντά η κάμερα Τζένη, εσύ να πας να δεις τον άνθρωπο» (vid)
Κλαίγοντας, όταν συνήλθε, έπεσε στην αγκαλιά της δημοσιογράφου, λέγοντας «έχασα τα πάντα, φωνάζαμε να έρθουν και κανείς δεν ήρθε».

Οι εικόνες με τις τεράστιες φλόγες να υψώνονται γύρω από σπίτια, να κατακαίνε δάση-πνεύμονες οξυγόνου και να απειλούν ζωές, ανθρώπων και πάσης φύσεως ζώων, ματώνουν πραγματικά την καρδιά, αλλά φανταστείτε τι ζουν και τι περνάνε αυτές τις δραματικές ώρες, οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις περιοχές που καίγονται.

Μία κυρία, το πρωί της Τετάρτης (20/7) στην Παλλήνη, δεν άντεξε και κατέρρευσε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ λίγα μέτρα πιο κάτω η δημοσιογράφος Τζένη Κρουσταλλακίδου για τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

Η ρεπόρτερ του καναλιού ξαφνιάστηκε, καθώς είδε την κυρία να λιποθυμά και να σωριάζεται στο έδαφος, έσπευσε κοντά της να δει τι συμβαίνει- ευτυχώς ήταν πυροσβέστες εκεί που της σήκωσαν τα πόδια και ήταν κοντά της αμέσως- και η κάμερά της, την ακολούθησε πλησιάζοντας αρκετά τη γυναίκα που ήταν στο έδαφος ξαπλωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο Νίκος Ρογκάκος από το στούντιο, της είπε «όχι πιο κοντά η κάμερα Τζένη, να πας εσύ να δεις αν είναι καλά ο άνθρωπος (σ.σ. δεν είχαν δει αν πρόκειται για γυναίκα ή άντρα), η κάμερα να μείνει λίγο πιο μακριά». Ή δημοσιογράφος έκανε αμέσως με το χέρι της νόημα στον κάμεραμαν να φύγει από το σημείο και αυτός έστρεψε την κάμερα από την άλλη πλευρά.

Είναι κάτι το αυτονόητο, αλλά μπράβο τους. Στις μέρες μας και στον βωμό της τηλεθέασης και του λαϊκισμού δεν θα το έκαναν πολλοί.

Η γυναίκα συνήλθε και λίγο αργότερα, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τη Τζένη Κρουσταλλακίδου, με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει, αν είναι καλά. Η γυναίκα κλαίγοντας της απάντησε: «Δεν είμαι καλά. Μένω εδώ πιο πάνω. Όλη νύχτα ήμασταν έξω, κάντε κάτι. Όλη νύχτα ήμασταν στον δρόμο και φωνάζαμε «ελάτε πάνω»! Και δεν ερχόταν κανείς. Κάντε κάτι! Το σπίτι μου… Χάνω τα πάντα. Έχω δύο παιδιά εδώ, πού να πάω. Τελείωσαν όλα» είπε και έπεσε στην αγκαλιά της δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει, αλλά η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 τη συγκράτησε και την τράβηξε στην άκρη. Ήρθε ο γιος της με το αυτοκίνητο, την έβαλαν μέσα και την απομάκρυναν από το σημείο.

Αναμφίβολα εικόνες που λυγίζουν…