FIFA 23: Επίσημο trailer με δείγμα από gameplay, ανακοινώσεις για το περιεχόμενο

FIFA 23: Επίσημο trailer με δείγμα από gameplay, ανακοινώσεις για το περιεχόμενο
Έφτασε η ώρα να μάθουμε τα πάντα για το φετινό ποδοσφαιρικό game της EA Sports.

Η EA Sports δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer του FIFA 23, όπου και για πρώτη φορά είδαμε υλικό από το gameplay. Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η λεπτομέρεια στην απεικόνιση, αλλά έχει δοθεί έμφαση και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο γυναικεία πρωταθλήματα από την ημέρα κυκλοφορίας του, τις Barclays Women’s Super League (Αγγλία) και Division 1 Arkema (Γαλλία).

Η μηχανή γραφικών HyperMotion 2 έχει αξιοποιηθεί για να μεταφέρει τη δράση με κάθε λεπτομέρεια και οι επαφές τόσο με τη μπάλα, όσο και με τους αντιπάλους να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

Πάνω από 600 διαφορετικά animations έχουν δημιουργηθεί από ένα μεγάλο όγκο δεδομένων που έχει καταγραφεί με την τεχνική του motion capture. Μέρος του trailer ήταν και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα προστεθεί μετά την κυκλοφορία στα διαθέσιμα modes τόσο για τις ανδρικές ομάδες (FIFA World Cup Qatar 2022), όσο και για τις γυναικείες (FIFA Women’s World Cup Australia and New Zeland 2023).

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play για όλα τα 1v1 game modes όπως τα FIFA Ultimate Team, Online Seasons και Online Friendlies.

Στο FIFA 23 θα υπάρχει ένα ανανεωμένο σύστημα για τα σουτ, τα κόρνερ και τα φάουλ, στο Ultimate Team Mode θα προσφέρεται ένας νέος μηχανισμός «χημείας», αλλά θα υπάρχει και ένα νέο mode με την ονομασία FUT Moments.

To FIFA 23 κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.