Το Stranger Things έφερε ξανά στην κορυφή των charts τους Metallica με το «Master of Puppets» (vid)

Newsroom
Το Stranger Things έφερε ξανά στην κορυφή των charts τους Metallica με το «Master of Puppets» (vid)
Στην πρώτη θέση των βρετανικών charts πάτησε το «Master of Puppets» των Metallica παρότι κυκλοφόρησε το 1986!

Η σειρά «Stranger Things» γνωρίζει τεράστια επιτυχία με την κυκλοφορία της 4ης σεζόν και μαζί της και τα τραγούδια που ακούγονται στα επεισόδια. Η σειρά «φαινόμενο» του Netflix έχει καταφέρει να φέρει στο προσκήνιο επιτυχίες του παρελθόντος, όπως συνέβη με το «Running Up That Hill» της Kate Bush, το οποίο κατέκτησε και πάλι την κορυφή των charts.

Μετά την Kate Bush ήταν η σειρά των Metallica με το θρυλικό «Master Of Puppets» το οποίο κυκλοφόρησε το 1986 και ακούγεται στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Το τραγούδι ακούγεται στη διασημότερη σκηνή της σειράς με πρωταγωνιστή τον Έντι Μάνσον.

Έπειτα από 36 χρόνια το «Master Of Puppets» από το ομώνυμο άλμπουμ βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση των βρετανικών μουσικών charts. Ακόμα και στo Spotify, το τραγούδι ξεπέρασε τα 17 εκατ. streams από την ημέρα που προβλήθηκε το ένατο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς του Netflix.

Μάλιστα, βλέποντας την σκηνή, οι Metallica ενθουσιάστηκαν και εγκωμίασαν τη σειρά για τον τρόπου που παρουσίασε το «Master Of Puppets», ανεβάζοντας μια σχετική ανάρτηση στο Instagram.