Δωμάτια με λιγότερα από 50 ευρώ τον Αύγουστο: Το ελληνικό νησί που αντιστέκεται

Δωμάτια με λιγότερα από 50 ευρώ τον Αύγουστο: Το ελληνικό νησί που αντιστέκεται
Την ώρα που οι τιμές στα περισσότερα ελληνικά νησιά έχουν εκτοξευτεί, υπάρχει ένα μικρό νησί που αντιστέκεται.

Πού θα πάμε φέτος; Μια ερώτηση που γίνεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες στις παρέες, με την απάντησή της να «αιωρείται». Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι η ακρίβεια έχει χτυπήσει «κόκκινο» και οι τιμές των καταλυμάτων στα ελληνικά νησιά έχουν εκτοξευτεί.

Όσοι δεν έχουν ήδη προλάβει να οργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή δεν έχουν κάποιο ή φίλο ή συγγενή για να του «φορτωθούν» για μερικές ημέρες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή τα πιο φθηνά δωμάτια που μπορεί να βρεις κανείς σε κάποιο ελληνικό νησί είναι γύρω στα 100 ευρώ τη βραδιά, όμως υπάρχει ένα νησί που ακόμη αντιστέκεται.

Ο λόγος για την Κάρπαθο, όπου ακόμη και σήμερα μπορεί να κλείσει κάποιος ένα δίκλινο δωμάτιο για την περίοδο 1-10 Αυγούστου με λιγότερα από 50 ευρώ τη βραδιά (48 ευρώ για την ακρίβεια ή 24 το άτομο).

...

Μπορεί το ταξίδι με καράβι να διαρκεί περίπου 20 ώρες, ωστόσο υπάρχει και αεροπορική σύνδεση, με το δρομολόγιο να διαρκεί περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο σε έκταση νησί των Δωδεκανήσων, ενώ διαθέτει υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και σίγουρα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όλους όσους ακόμη ψάχνονται για το «πού θα κλείσουν» και δεν βρίσκουν τίποτα.