Η άλλη πλευρά της σεζόν: Ένα από τα καλύτερα σπίτια που δόθηκε φέτος σε εργαζόμενο σε ελληνικό νησί

Η άλλη πλευρά της σεζόν: Ένα από τα καλύτερα σπίτια που δόθηκε φέτος σε εργαζόμενο σε ελληνικό νησί
Μπορεί οι συνθήκες της καλοκαιρινής εργασίας σε κάποιο ελληνικό νησί να μην είναι ιδανικές για τους περισσότερους, υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις.

Πρόσφατα έγινε viral ένα θέμα που γράψαμε πρώτοι εδώ στο Gazzetta σχετικά με το σπίτι που δόθηκε σε μια εργαζόμενη, η οποία έφυγε φέτος για σεζόν σε ελληνικό νησί. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα υστερούσε σε βασικά πράγματα, όπως για παράδειγμα στα παράθυρα ή στο μπάνιο, αλλά απ' ότι διαβάσαμε σε πολλά σχόλια άλλων χρηστών, αυτό αποτελεί κάτι σύνηθες σε όσους έχουν εργαστεί καλοκαίρια σε κάποια τουριστική περιοχή.

Την ώρα που οι επιχειρήσεις αναζητούν με το «κιάλι» τους εργαζομένους για τη φετινή σεζόν, όμως, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιοι εργοδότες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν σωστή διαμονή στους υπαλλήλους τους. Αυτό μας δείχνει μια άλλη χρήστης του Tik Tok, η οποία αποφάσισε να μας κάνει ένα tour στο σπίτι που της δόθηκε για να περάσει το καλοκαίρι της, όσο θα δουλεύει.

Όπως βλέπουμε στο βίντεό της, το διαμέρισμά της είναι δίκλινο, ενώ έχει φουλ επιπλωμένο, καθαρό και προσεγμένο. Διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, στην οποία μπορεί να βρει κανείς τα πάντα. Από κατσαρόλες, τηγάνια, κούπες και ποτήρια, μέχρι ψυγείο και φουρνάκι.

@giakouvovitch Υπάρχουν ακόμα επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους και τους προσέχουν , ευχαριστούμε ❤️ #καλήσεζόν #σεζόν2022 #καλοκαιράκι #work #season2022 ♬ Che La Luna - Louis Prima

Στο δωμάτιο επίσης υπάρχει τηλεόραση, air condition, σίδερο, αλλά κι ένα σύγχρονο μπάνιο με ωραίο καθρέφτη. Από το house tour της καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα δωμάτιο, το οποίο δεν διαφέρει σε πολλά με αυτά που δίνονται και σε πελάτες.

Για όσους αναρωτιούνται το πού βρίσκεται, να πούμε ότι είναι σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο, με τα σχόλια των χρηστών κάτω από το βίντεο να είναι αποθεωτικά για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Αν οι συνθήκες ήταν για όλους έτσι, τότε ίσως να το σκέφτονταν σοβαρά όλο και περισσότεροι να εργαστούν σεζόν σε κάποιο ελληνικό νησί.