Ειδικός ταξιδιών αποκαλύπτει την καλύτερη ώρα στη μέρα για να «πετάξεις» εν μέσω της ταξιδιωτικής κρίσης

Newsroom
Ειδικός ταξιδιών αποκαλύπτει την καλύτερη ώρα στη μέρα για να «πετάξεις» εν μέσω της ταξιδιωτικής κρίσης
Ένας ταξιδιωτικός ειδικός, αποκάλυψε την καλύτερη ώρα της ημέρας για να ταξιδέψει κανείς εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια.

Είναι γεγονός, πως τους τελευταίους μήνες, ο χώρος των αεροπορικών μετακινήσεων δεν διανύει τις καλύτερες των ημερών του, ιδίως στη Βρετανία. Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, μπερδέματα με τις αποσκευές… Όλα απόρροια της έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα σε πολλές των περιπτώσεων οι ταξιδιώτες-τουρίστες να ταλαιπωρούνται.

Έτσι λοιπόν, ένας ταξιδιωτικός ειδικός, αποκάλυψε την καλύτερη ώρα της ημέρας για να ταξιδέψει κανείς εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια.

2

Μιλώντας στη νέα εκπομπή του Channel 5 «Britain's Travel Chaos: How To Save Your Summer», ο Simon Calder αποκάλυψε ότι το καλύτερο είναι να κλείσετε μια πτήση νωρίς στην ημέρα, καθώς αυτό μειώνει τις πιθανότητες καθυστερήσεων.

2

«Είναι φρικτό να σηκώνεσαι στις τρεις το πρωί, για να προλάβεις την πρωινή πτήση στις 06:30, αλλά μέσα σε αυτή τη γενική αναστάτωση είναι μια πολύ καλή λύση. Οι ακυρώσεις του πρώτου κύματος πτήσεων δεν είναι τόσο συχνές εκείνη την ώρα, όσο στο τέλος της ημέρας. Ο λόγος είναι πως το πρωί δεν έχουν συσσωρευτεί καθυστερήσεις πτήσεων», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεύτερον, έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε μια εναλλακτική λύση σε πτήση».