Πανικός σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου: Προσπάθησε να ξεφύγει από διαμάχη και κατέληξε με αναποδογυρισμένο όχημα (vid)

Newsroom
Πανικός σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου: Προσπάθησε να ξεφύγει από διαμάχη και κατέληξε με αναποδογυρισμένο όχημα (vid)
Ένας οδηγός προκάλεσε τον πανικό στην προσπάθειά του να ξεφύγει από μια διαμάχη στον δρόμο.

Το απόλυτο χάος προκάλεσε ο οδηγός ενός Audi στο κεντρικό Λονδίνο. Όλα ξεκίνησαν από μια διαμάχη στο δρόμο που είχε αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που ξεκίνησε η φασαρία, αλλά αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας μέσα στο Audi προσπάθησε να πετάξει ένα μπουκάλι σε μια ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρία, το μπουκάλι παραλίγο να χτυπήσει ένα «τυχαίο άτομο» και όχι αυτόν που είχε στοχεύσει ο άντρας μέσα στο Audi. Αυτό εξαγρίωσε τους περαστικούς που είδαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα να κινηθούν με απειλητικές διαθέσεις προς το Audi.

Τότε τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο Audi προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, με τον οδηγό να κάνει απρόσεκτα όπισθεν και να χτυπάει ένα παρκακαρισμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια το Audi φεύγει, αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένα δυνατό τρακάρισμα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το Audi έχει αναποδογυρίσει λίγο πιο κάτω, με τους δύο επιβαίνοντες να βγαίνουν από το όχημα και να φεύγουν από το σημείο, πριν οι περαστικοί σπεύσουν να τους βοηθήσουν.