Βγήκε με το φίδι της για ψώνια και προκάλεσε τον πανικό σε μίνι μάρκετ του Λίβερπουλ (vid)

Newsroom
Βγήκε με το φίδι της για ψώνια και προκάλεσε τον πανικό σε μίνι μάρκετ του Λίβερπουλ (vid)
Οι πελάτες ενός μίνι μάρκετ στην Αγγλία έπαθαν σοκ όταν είδαν ένα τεράστιο φίδι να ξεπροβάλλει από τα ράφια.

Πανικό προκάλεσε σε μίνι μάρκετ της Λίβερπουλ μια γυναίκα, η οποία βγήκε για ψώνια με το φίδι της, μήκους δύο μέτρων. Ο καταστηματάρχης άρχισε να ουρλιάζει όταν είδε το φίδι να ξεπροβάλλει από τα ράφια.

Ένας πελάτης που είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό υπέστη σοκ όταν αντίκρισε το γιγάντιο ερπετό. Όταν μπήκε μέσα είδε το μεγάλο φίδι να είναι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της ιδιοκτήτριάς του και την ρώτησε να μπορούσε να τραβήξει βίντεο.

Το φίδι το οποίο ήταν πιθανότατα βόας ή πύθωνας εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από το ράφι με τις τσίχλες και τυλίχθηκε στο λαιμό της γυναίκας. Λίγο πιο δίπλα μια τρομοκρατημένη πωλήτρια άρχισε να ουρλιάζει και φωνάζει στην γυναίκα να πάρει το φίδι και να φύγουν.

Το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές από τη μέρα που κοινοποιήθηκε στο facebook. «Λυπήθηκα πολύ για τον καταστηματάρχη. Πρέπει να είχε μια κακή εμπειρία. Δεν νομίζω ότι έχω ξανακούσει τέτοιες κραυγές», είπε ο πελάτης που ήταν στο κατάστημα.

«Γιατί να φέρεις ένα φίδι δύο μέτρων σε τοπικό κατάστημα; Απλώς το αφήνεις στο σπίτι. Η γυναίκα ζήτησε συγνώμη για τις ζημιές που έκανε το φίδι, αλλά όχι για την παρουσία του στο κατάστημα», πρόσθεσε.