Η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα στην Καλιφόρνια πυρπολεί έναν άνδρα (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα στην Καλιφόρνια πυρπολεί έναν άνδρα (vid)
Η 48χρονη έριξε βενζίνη σε έναν άνδρα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά σε πάρκο στην Καλιφόρνια.

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε ο καυγάς ενός άνδρα με μια γυναίκα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η 48χρονη Πατρίτσια Καστίγιο συνελήφθη από κάμερα ασφαλείας να πυρπολεί τον άτυχο άνδρα, την ώρα που καυγάδιζαν σε ένα πάρκο.

Η Πατρίτσια συνελήφθη μαζί με έναν 43χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι της προμήθευσε την βενζίνη. Έπειτα από κλήση, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άτυχο με σοβαρά εγκαύματα στο πάρκο.

Στο βίντεο φαίνεται η Πατρίτσια να πλησιάζει τον άνδρα, με τον οποίο τσακώνεται και να τον λούζει με βενζίνη. Στη συνέχεια βγάζει έναν αναπτήρα από την τσέπη της. Ο άνδρας δείχνει να απομακρύνεται από κοντά της, όμως εκείνη τον πλησιάζει και βάζει τον αναπτήρα κοντά στο πουκάμισό της.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο άντρας τυλίγεται στις φλόγες. Δεν είναι σαφές τι σχέση είχαν οι δυο τους και ποιος ήταν ο λόγος του καυγά τους. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει από τα εγκαύματά του.

Όσο για τη γυναίκα και τον συνεργό της τέθηκαν υπό κράτηση και αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες κακουργημάτων, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού.