Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «επικίνδυνο κύμα καύσωνα»: Πότε αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα (χάρτης)

Newsroom
Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «επικίνδυνο κύμα καύσωνα»: Πότε αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα (χάρτης)
«Κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης», τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο καιρός παρουσιάζει αστάθεια τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα η επέλαση της κακοκαιρίας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη χώρα μας.

Ωστόσο, η κακοκαιρία υποχωρεί σιγά-σιγά ενώ οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν για αρκετές ημέρες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Νέο κύμα καύσωνα

Ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα που αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης.

Ωστόσο τονίζει πως «στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου».

Ανάρτηση

Η ανάρτησή του

«Φίλες και φίλοι!

Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!

Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές!
(κάντε κλικ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από την σελίδα μου στο facebook εδώ:
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
»