Απίστευτος «παλιατζής» στην Ουαλία: Φόρτωσε διθέσιο καναπέ σε σκούτερ, ξάπλωσε μπρούμυτα και έφυγε (vid)

Newsroom
Απίστευτος «παλιατζής» στην Ουαλία: Φόρτωσε διθέσιο καναπέ σε σκούτερ, ξάπλωσε μπρούμυτα και έφυγε (vid)
Η 32χρονη έμεινε έκπληκτη και απορούσε πως στο καλό θα έπαιρνε έναν διθέσιο καναπέ με το σκουτεράκι για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, αλλά είχε τον τρόπο του.

Αυτό σίγουρα δεν το βλέπεις κάθε μέρα. Η Rachael Jones από το Wrexham της Ουαλίας, ήθελε να ξεφορτωθεί τον παλιό διθέσιο καναπές της και φώναξε έναν «παλιατζή» όπως τον λέμε εμείς εδώ ή «κυνηγό ευκαιριών», όπως τους αποκαλούν σε πολλά μέρη του εξωτερικού.

Μόνο που ο τύπος δεν έσκασε με φορτηγάκι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά με… σκούτερ, από αυτά που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Από πίσω του μάλιστα είχε βάλει κάτι σαν ράμπα.

Η 32χρονη έμεινε έκπληκτη και απορούσε πως στο καλό θα έπαιρνε έναν διθέσιο καναπέ με το σκουτεράκι.

Αφού τον βοήθησε να στερεώσει τον καναπέ πάνω στη ράμπα, στη συνέχεια ο τύπος χώθηκε κάτω από τον καναπέ για να τον δέσει. Μόνο που ο καναπές μπάταρε και αναποδογύρισε πλακώνοντάς τον.

Η Rachael έτρεξε να σώσει τον άντρα και σήκωσε τον καναπέ για να βγει από κάτω. Ο «παλιατζής» απτόητος όμως συνέχισε τη δουλειά του, δένοντας από κάτω τον καναπέ και ευθυγραμμίζοντάς τον.

2

Αφού τον στερέωσε καλά, στη συνέχεια έκανε κάτι που πραγματικά άφησε τη Rachael άναυδη: Ξάπλωσε μπρούμυτα στον καναπέ, έπιασε το τιμόνι και σηκώθηκε και έφυγε.

Η 32χρονη μοιράστηκε το βίντεο (από την κάμερα του κουδουνιού της) στο TikTok, γράφοντας: «Τελευταία φορά που δώρισα έναν καναπέ».