Αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια η Φαίη Σκορδά τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια (vid)

Newsroom
Αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια η Φαίη Σκορδά τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια (vid)
«Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο…» κατέληξε η Φαίη Σκορδά, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της!

Ιδιαίτερα συγκινησιακό ήταν το τελευταίο μέρος από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το οποίο έκλεισε για φέτος και δεν ξέρουμε αν θα το ξαναδούμε με αυτή τη μορφή. Το σίγουρο είναι πως η Φαίη Σκορδά, δεν θα είναι στο Πρωινό του χρόνου, ούτε γενικότερα θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1, μετά από μια δεκαετία.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την «οικογένεια του ΑΝΤ1» όπως είπε με δάκρυα στα μάτια, ενώ δακρυσμένοι ήταν και οι συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1.

Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: “Εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ”. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν».

Στη συνέχεια είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο» κατέληξε και έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους τηλεθεατές!