Σοϊλέδης για την δύσκολη στιγμή του στο Survivor: «Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά» (vid)

Newsroom
Σοϊλέδης για την δύσκολη στιγμή του στο Survivor: «Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά» (vid)
Ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στην στιγμή που θυμάται πιο έντονα στο Survivor.

Ο τελικός του Survivor είναι σε εξέλιξη απόψε (6/7) με τους Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια του τελικού, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του: «Θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και να με συγχωρέσεις, Γιώργο, για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Ρεπόρτερ, κάμεραμαν, ηχολήπτες, όλους τους ανθρώπους της παραγωγής και όλους όσους είναι εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι, πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους, έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα να μας μιλάνε καθημερινά, να μας καθησυχάζουν, να μας λένε πως όλα θα πάνε καλά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όσους με βοηθήσατε σε αυτή την πορεία. Κι εσένα Γιώργο να σ' ευχαριστήσω πάρα πολύ».

«Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι», συμπλήρωσε.

«Ευτυχώς είχαμε άμεση ανταπόκριση από τους γιατρούς από τα νοσοκομεία εκεί. Έπρεπε να μείνω εκτός αγώνων για δυο εβδομάδες και νομίζω πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες σε αυτούς τους έξι μήνες. Παρακαλούσα από την πέμπτη μέρα την γιατρό να παίξω, αν θυμάσαι, και δεν με άφηνε. Κατέληξα να περιμένω 14 μέρες για να μπω και αυτή θεωρώ πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων και τυχερός που βρίσκομαι εδώ», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.