Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: Τον ξυλοκόπησαν γιατί έκανε παρέα με την… πρώην κοπέλα του

Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: Τον ξυλοκόπησαν γιατί έκανε παρέα με την… πρώην κοπέλα του
Τον χτυπούσε με στυλιάρι και οι φίλοι του τού είπαν, ότι αν σηκώσει χέρι, θα τον βαρέσουν και αυτοί. Τον απείλησαν ότι την επόμενη θα έχουν όπλο μαζί τους.

Η βία στις ανήλικες και νεαρές ηλικίες στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, καθώς έχουν συσταθεί συμμορίες που μάλιστα οπλοφορούν. Το «πρόσωπο» μίας τέτοιας, γνώρισε ένας 19χρονος στον Πειραιά, ο οποίος δέχθηκε επίθεση, από τον πρώην μιας φίλης του και την παρέα του.

Στην κατάθεσή του το θύμα έχει αναφέρει: «Πριν από 8 μήνες γνώρισα μία κοπέλα την (......) και από τότε είμαστε φίλοι και βγαίναμε μαζί σαν φίλοι. Ένα πρώην αγόρι της που τα είχαν περίπου 3 χρόνια στο παρελθόν, το έμαθε και άρχισε να εμφανίζεται στα μέρη που πηγαίναμε, να δημιουργεί προβλήματα να στέλνει μηνύματα απειλητικά ότι θα με χτυπήσει αν συνεχίσω να βγαίνω μαζί της, να με βρίζει και να με προκαλεί χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει την απειλή αυτή.

Κάποια στιγμή ήρθε στο μαγαζί το οποίο δουλεύει η κοπέλα και δημιούργησε πρόβλημα. Απαίτησε να βγουν για λίγο να μιλήσουν για να μας αφήσει ήσυχους εκείνο το βράδυ. Αυτή η ιστορία συνεχιζόταν όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να του δίνω σημασία.

Με έπαιρνε τηλέφωνο κατά καιρούς να πάω να συζητήσουμε σε διάφορα σημεία στην γειτονιά του. Εγώ πήγαινα μόνος μου, χωρίς να φοβάμαι γιατί πέρα από λεκτικές απειλές μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει τίποτα. Παράλληλα εγώ πάντα προσπαθούσα να του φέρομαι ωραία μήπως και σταματήσει τις εντάσεις κυρίως για την φίλη μου αλλά αυτός δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και συνέχιζε να μας ενοχλεί».

2

Στη συνέχεια, ο 19χρονος κατέθεσε για τον ξυλοδαρμό του στις 29 Ιουνίου στον Πειραιά: «Λόγω προηγούμενων παρόμοιων περιστατικών, που δεν με χτύπησαν αποφάσισα να πάω για να τελειώνει το θέμα. Εκεί επί της οδού Βουρβούλη μόλις είδαν το αυτοκίνητο μου μπήκαν μπροστά μας τρία άτομα.

Ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο στειλιάρι και με απειλούσε να κατέβω από το αυτοκίνητο. Αμέσως μόλις πάρκαρα πρόχειρα αφού δεν μου επέτρεπαν να προχωρήσω άλλο, η φίλη μου βγήκε έξω από το αμάξι για να τον ηρεμήσει ώστε να μην με χτυπήσει.

Ο ένας από τους τρεις ονομάζεται Ν… και είναι ξάδερφος του. Μαζί τους ήταν κι ένας άλλος ξάδερφος του δράστη, του οποίου δεν γνωρίζουμε το όνομα. Αυτός είχε τυλίξει μία αλυσίδα γύρω από το χέρι του και με κοιτούσε απειλητικά. Κάποια στιγμή ο δράστης άρχισε να σπρώχνει την κοπέλα που προσπαθούσε να τον σταματήσει να μην με χτυπήσει.

Προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο αλλά δεν στάθηκε δυνατό γιατί αφού παραμέρισε την φίλη μου κινήθηκε γρήγορα προς εμένα με το στειλιάρι περίπου μισό μέτρο μήκος και διαμέτρου περίπου 5 εκατοστά, ώστε να μου καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι. Εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι έβαλα το χέρι μου για να προστατέψω το κεφάλι μου και έτσι δέχτηκα τέσσερα χτυπήματα στο αριστερό μου χέρι κοντά στον καρπό.

2

Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο αυτός υποχώρησε και οι άλλοι δύο πλησίασαν απειλητικά και μου είπαν ότι αν σηκώσω χέρι πάνω στον δράστη τότε θα επέμβουν αυτοί και θα με χτυπήσουν. Δηλαδή με λίγα λόγια να κάτσω και να με χτυπάει ο δράστης χωρίς να αντιδρώ.

Επειδή υπήρχε περίπτωση να έχουν κάποιο άλλο όπλο πάνω τους, προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση και ενώ πονούσα πάρα πολύ στο χέρι μου το οποίο είχε πλέον κρεμάσει, και είδα ότι ο δράστης πλέον πραγματοποιούσε τις απειλές του αποφάσισα να φύγω μαζί με την φίλη μου για να πάω σε νοσοκομείο.

Εκείνοι μου ξεκαθάρισαν ότι η φίλη μου δεν θα φύγει μαζί μου και θα μείνει μαζί τους, οπότε με απείλησαν και πάλι ότι θα συνεχίσουν να με χτυπάνε και ενώ έκανε ο δράστης πάλι κίνηση να χτυπήσει η φίλη μου μπήκε μπροστά να με σώσει λέγοντας μου να φύγω να πάω σε νοσοκομείο και ότι εκείνη δεν θα την πειράξουν».

Μετά από το περιστατικό μάλιστα άρχισαν να του στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο Instagram τα οποία επισυνάπτονται στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία. Στα μηνύματα βρίζουν την οικογένειά του και τον απειλούν ότι «θα τον σκοτώσουν όπου τον πετύχουν» και πως την επόμενη φορά «θα έχουν πιστόλι πάνω τους για να τον τελειώσουν». Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.