Σοκαριστικό βίντεο στις ΗΠΑ: Χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο μεταγωγικό βαν και έπειτα οι αστυνομικοί τον έσυραν σαν σακί

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο στις ΗΠΑ: Χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο μεταγωγικό βαν και έπειτα οι αστυνομικοί τον έσυραν σαν σακί
Ο 36χρονος κατά την μεταγωγή του χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, ενώ οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν ότι είχε πάθει ζημιά και τον έσερναν.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ δείχνει τη στιγμή που ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη για κατοχή παράνομου όπλου χτυπάει άσχημα το κεφάλι του κατά τη μεταφορά του μέσα στο βαν, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο βαν της αστυνομίας δεμένος με χειροπέδες, ωστόσο δεν του είχαν βάλει ζώνη ασφαλείας. Σε ένα απότομο φρενάρισμα, έχασε την ισορροπία του και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του.

Ο Ρίτσαρντ Κοξ παλεύει δίνει τώρα μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει μείνει παράλυτος από λαιμό και κάτω, ενώ του έχουν τοποθετήσει αναπνευστικό σωλήνα.

Στα πλάνα φαίνεται να είναι κάτω και να φωνάζει αδύναμα «βοήθεια», με τους αστυνομικούς να σπεύδουν να δουν τι έχει συμβεί. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί, οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και τον έσυραν με άτσαλο τρόπο μέσα σε ένα κελί.

Πριν τον σύρουν μέσα στο κελί και του βάλουν χειροπέδες στα πόδια, οι αστυνομικοί τον κατηγόρησαν για κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ, ισχυριζόμενοι ότι αυτό ήταν το πρόβλημά του. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και οι αστυνομικοί που εμπλέκονται έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.