Η απάντηση του Φραγκολιά για την τοποθέτηση υπέρ της Λατινοπούλου: «Μίλησα για πρότυπα υγείας και όχι ομορφιάς»

Newsroom
Η απάντηση του Φραγκολιά για την τοποθέτηση υπέρ της Λατινοπούλου: «Μίλησα για πρότυπα υγείας και όχι ομορφιάς»
Ο Κώστας Φραγκολιάς διευκρίνισε την τοποθέτησή του για το πολύκροτο θέμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μία έντονη διαφωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφορικά με το πολύκροτο ποστάρισμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα. Ο πανελίστας στην πρωινή εκπομπή του Alpha είχε ορισμένες διαφωνίες επί του θέματος, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα να του λέει, πως «μου κάνει εντύπωση εσύ να έχεις αυτή την άποψη», ενώ πολλά ήταν και τα μηνύματα που δέχτηκε στα social media του.

Έτσι λοιπόν απάντησε:

«Ισχύει και για το ρήμα “ακούω”. Σήμερα λοιπόν, δέχτηκα έναν καταιγισμό μηνυμάτων και συνομιλώντας με πολλούς από εσάς μέσω σόσιαλ, νιώθω την ανάγκη να ξαναεπικοινωνήσω πως οι δηλώσεις μου αφορούν τα πρότυπα υγείας και ουδεμία αναφορά και συσχέτιση δεν έκανα με πρότυπα ομορφιάς, συμπεριφοράς, αυτοπεποίθησης και εικόνας άλλων ανθρώπων.

Εννοείται δικαίωμα του καθένα να είναι όπως θέλει να είναι, να φοράει ό,τι θέλει και γενικότερα να εκφράζεται με την εικόνα του όπως νιώθει. Οι δηλώσεις μου αφορούν σε ιατρικές μελέτες σχετικά με το παραπάνω βάρος και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες που μπορεί αυτό να φέρει στην υγεία ενός ανθρώπου.

(Και απορώ γιατί κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε και μεθοδευμένα μετατρέπετε μια γενικευμένη άποψη σε προσωπική επίθεση και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που αν και προσωπικά δεν γνωρίζω, συμπαθώ πολύ και τον θεωρώ αξιόλογο.)

Ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν μαζί μου και μου εξέφρασαν την συμφωνία τους στα λεγόμενά μου αλλά και σε όσους την αντίθεσή τους με αρεστό τρόπο».