Η στιγμή που ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini (vid)

Newsroom
Η στιγμή που ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini (vid)
Ο γιος του Μπεν Άφλεκ βρέθηκε στο τιμόνι της Lamborghini και μια λάθος κίνηση προκάλεσε το ατύχημα.

Σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων βρέθηκε ο Μπεν Άφλεκ συνοδευόμενος από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον 10χρονο γιο του Σάμουελ. Το ζευγάρι κοιτούσε διάφορα αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και μια κίτρινη Lamborghini Urus, η ενοικίαση της οποίας κοστίζει 1.475 δολάρια την ημέρα.

Ωστόσο, ενώ κοιτούσαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συνέβη ένα απρόοπτο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Κάποια στιγμή ο μικρός Σάμουελ βρέθηκε στο τιμόνι του οδηγού και ενώ η μηχανή της Lamborghini ήταν αναμμένη.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς έγινε, αλλά φαίνεται ότι ο μικρός με κάποιο τρόπο έκανε όπισθεν και χτύπησε μία λευκή BMW, που ήταν παρκαρισμένη από πίσω. Μετά το περιστατικό, ο 10χρονος βγήκε από τη θέση του οδηγού και έτρεξε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει αν υπήρχε ζημιά, ενώ ο Άφλεκ τον πήρε αγκαλιά για να τον καθησυχάσει.

Στη συνέχεια ο σταρ του Χόλιγουντ έσπευσε να μιλήσει με τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας. Ο εκπρόσωπος του Άφλεκ διαβεβαίωσε ότι όλοι είναι καλά, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι πήγε λάθος.